Opiskelijat

Yleistä tietoa opiskelijoille

 

Warrantin puheenjohtaja ja Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö eli tuttavallisemmin ”kylli” ovat opiskelijaedustajina Vaasan Ekonomien hallituksessa. Tarjoamme kyltereille seuraavia etuja:

  • mahdollisuus osallistua Vaasan Ekonomien jäsentilaisuuksiin
  • verkostoituminen työelämään
  • erilaisia opiskelijoille suunnattuja tilaisuuksia, mm. työelämäillat ja vastavalmistuneiden illallinen sekä projekteja esim. mentorointi
  • ruusuonnittelut valmistuville toukokuun publiikissa
  • vuosittain jaettava opiskelijastipendi.

Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry jakaa vuosittain stipendejä kauppatieteiden maisterin tutkintoa Vaasan yliopistoissa suorittaville opiskelijoille.

Lisäksi erityisesti tuotantotalouden opiskelijat voivat hakea myös Vaasan Teknillinen Seuran kautta Reino Ignatiuksen stipendirahaston stipendejä. Niitä myönnetään opintojensa loppuvaiheessa oleville ja jatko-opintoja suorittaville opiskelijoille. Rahaston tarkoituksena on edistää teknillistä ja teknillis-kaupallista koulutusta Vaasassa.

 

 

 

Stipendit 2018

 

Vaasan Ekonomien vuoden 2018 stipendinsaajat on valittu.

Stipendit saivat Pauliina Rintala sekä Juuso Sallinen.

Lämpimästi onnea!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaasan yliopiston publiikki 30.5.2018

 

Vaasan Ekonomien varapuheenjohtaja Kari Leppilahti oli jakamassa valmistuville ruusut Vaasan yliopiston publiikissa. Vaasan Ekonomit toivottavat valmistuneille lämpimästi onnea ja menestystä tulevaisuuteen!