Kylteri-mentorointi syksy 2017

EKONOMI - LÄHDE MENTORIKSI KYLTERILLE!

 

Mentorointi tarkoittaa tiedon ja taidon siirtämistä kokeneemmalta osapuolelta kokemattomammalle. Sinulla on nyt mahdollisuus jakaa omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi eteenpäin, sillä marraskuussa starttaava kylteri-ekonomi-mentorointiprojekti etsii ekonomeja mukaan mentoreiksi.

 

Suomen Ekonomit ja Vaasan yliopiston kauppatieteiden ainejärjestö Warrantti ry järjestävät jälleen kylteri-ekonomi-mentorointiprojektin, jossa ekonomit työelämästä mentoroivat pian valmistuvia kyltereitä eli aktoreita työelämään liittyvissä asioissa. Tässä projektissa pääset tutustumaan nuoreen kauppatieteilijään, saat häneltä tuoreita ajatuksia ja näkemyksiä tekemiseesi sekä pääset sparraamaan häntä valmiimmaksi työelämään.

 

Hae rohkeasti mukaan, tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kehittämään itseäsi mentorina!

 

Projekti alkaa keskiviikkona 1.11.2017 klo 16:30 aloitustapaamisella Vaasan yliopistolla, jonka jälkeen mentori ja aktori tapaavat omalla ajallaan noin kerran kuussa. Projekti on hyvin vapaamuotoinen, aktorin ja mentorin omien intressien mukainen, keskustelujen aiheet pyörivät työelämään liittyvien asioiden ympärillä. Projekti kestää maaliskuulle 2018.

 

Käy katsomassa lisää tietoa Warrantin nettisivuilta, sivun alalaidasta: 

http://warrantti.org/alumnille/mentorointiprojekti/

 

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://goo.gl/forms/Jqt9GpePmmIBeBMS2  

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 15.10.2017

 

Jos tulee kysyttävää, ota yhteyttä Warrantin kylteriyhdyshenkilöön Heidi Kanniaiseen (heidi.kanniainen@ekonomit.fi, 0442831993)