Tapahtumat

Yrityksen digitaalisen ekosysteemin turvaaminen - luento 2.4.2019

Vaasan ekonomit, Vaasan teknillinen seura ja Maanpuolustusyhdistys järjestivät yhteistyössä luennon Yrityksen digitaalisen ekosysteemin turvaaminen. Tästä mielenkiintoisesta aiheesta meille luennoi seinäjokisen Opsec oy:n edustaja. Luennolla käsiteltiin yritysten liiketoiminnan turvaamista, rikosten ja väärinkäytösten ennaltaehkäisyä ja selvittämisen helpottamista ja perustasolla sovellettavia turvallisuusmenettelyjä. 

 

Michael Monroen konsertti

Pieni ekonomien joukko nautti Michael Monroen konsertista Vaasan kaupunginteatterilla 10.3.2019 

 

Sport voitti HIFK:n 4-3

LUENTO "VAASAN SPORT -TUNNEJOHTAMINEN" & JÄÄKIEKKO-OTTELU SPORT-HIFK KESKIVIIKKONA 20.2.2019

 

Vaasan ekonomit viettivät kiekkojuhlaa!

Ennen Sportin ja HIFK:n välistä ottelua kokoonnuimme Sport-shopissa, jossa Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén luennoi tunnejohtamisesta ja kertoi jääkiekkojoukkueen johtamisesta. Itseasiassa paljastui, että tunnejohtaminen onkin tunteiden välttämistä johtamisessa ja päätöksenteossa. Tunnekuohussa ja fanien painostamana ei voi tehdä äkillisiä päätöksiä vaan päätökset tehdään analyyttisesti liiketoiminnallisin perustein.

Tomas oli yllätyksenä napannut myös jääkiekon SM-Liigan toimitusjohtajan Riku Kallioniemen mukaan tilaisuuteen. Myyntimiehenä hän käytti tilaisuuden hyväksi ja kertoi meille Liigan toimintaperiaatteista.

Ja kaikkein tärkein: ottelu oli jännittävä loppuun asti. Sport vei jatkoajalla niukan voiton 4-3 HIFK:stä. Vaikka yksi HIFK-fani meistä saattoi olla hetken allapäin, niin tilaisuus kokonaisuudessaan oli mieleenpainuva.