Tapahtumat

FORK Vaasan kaupunginteatterissa 5.12.2018

 

FORK - So... This is Christmas? 
No kyllä oli menoa ja taatusti erilainen joulukonsertti. Kiitos ekonomikollegat, jotka ehditte mukaan. Ja muistetaan miten reagoida, jos sieltä paketista ei se ihan toiveiden mukainen lahja tulekaan :D (kuvat Fork Official ).

 

 

 

 

 

 

 

Syyskokous

 

Syyskokouksessa 14.11. kuulimme vinkkejä sijoittamiseen sekä uusimpia tuulia markkinoilta - kiitos Dansken illan isännille sekä osallistujille. Mikä hienointa, saimme uusia jäseniä hallitukseen ensi kaudeksi.

Onko sinulla toiveita, vinkkejä ensi vuodelle? Odotamme juuri Sinun viestiäsi: hallitus@vaasanekonomit.fi

 

 

 

Koulutus 23.10.2018: Parempia tuloksia rennommin - mielen voima ja aivojen huoltaminen

 

Täysi tupa Vaasan ekonomeja osallistui Suomen Ekonomien järjestämään Parempia tuloksia rennommin-tilaisuuteen Scandic Vaasassa.

Luennon lisäksi saimme myös rentoutua ja kokea häivähdyksen meditointia kokeneen ekonomin ja hyvinvointikouluttaja Karl-Magnus Spiikin vetämänä.

 

 

Myrskyluodon Maija 28.9.

 

Vaasan Ekonomit aloittivat viikonlopun teatterin parissa.

Vaasan kaupunginteatterin Myrskyluodon Maija oli mukaansatempaava ja koskettava.

Väliajalla nautimme kahvin/teen kera herkullisen leivoksen.

 

 

 

 

Vaasan yliopiston publiikki 30.5.2018

 

Vaasan Ekonomien varapuheenjohtaja Kari Leppilahti oli jakamassa valmistuville ruusut Vaasan yliopiston publiikissa. Vaasan Ekonomit toivottavat valmistuneille lämpimästi onnea ja menestystä tulevaisuuteen!

 

 

 

Biljardia ja kevätkokousta 

 

Vietimme kevätkokousta The Clubilla ke 11.4. Kokoustamisen ja ruokailun jälkeen siirryimme tutustumaan biljardin saloihin. Saimme opastuksen lajiin ja pääsimme testailemaan ja hiomaan taitojamme. Koettiin niin hutilyöntejä kuin onnistumisiakin. Innostusta oli kuitenkin ilmassa ja ilta vierähti rattoisasti yhdessä pelaillen.

 

 

 

 

Vaasan ekonomit osallistui Wykypäiville perjantaina 6.4.2018 

 

Wykypäivä on perinteikäs Warrantin järjestämä opiskelijatapahtuma Vaasassa, joka kerää noin tuhat opiskelijaa ympäri Suomea kisaamaan Tropiclandiassa hauskalla rastiradalla ja sen jälkeen polskimalla kylpylän lämmössä ja jatkoilla Fontanassa. Vaasan ekonomit osallistui tapahtumaan ständillään yhdessä Suomen ekonomien kanssa ja pitämällä rastin, jossa raaka kananmuna sai kyytiä opiskelijahaalareiden uumenissa. Opiskelijat käyttivät luovuuttaan ujuttamalla sitä pitkin hihoja ja lahkeitä yhdessä ja yksin ja jopa ylösalaisin. Huolimatta kevättalvisen räntäisestä säästä kaikilla oli hauskaa ja munat säilyivät ehjänä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koulutus 8.3.2018: Ammattirekrytoijan prosessi työnhaussa

 

Opiskelijoille ja nuorille ekonomeille suunnattu Ammattirekrytoijan prosessi työnhaussa –koulutus järjestettiin torstaina 8.3. Saimme kuulla miten rekrytointiprosessi etenee ammattirekrytoijan silmin rekrytointiyrityksessä, mutta myös tavallisessa yrityksessä. Mielenkiintoinen aihe loi myös mielenkiintoisia keskusteluja. Erilaisia kysymyksiä esitettiinkin runsaasti. Koulutus oli mukavan keskusteleva.

Kiitos Minna Niemi sekä Jenny Peräsarka sekä kiitos kaikille osallistujille.

 

 

 

Trivial Pursuit kisa 15.2.2018

 

Vaasan Ekonomit olivat mukana mittelöimässä 15.2. Trivial Pursuitin mestaruudesta.

Mukana oli 4 joukkuetta: VTS, yhdistetty VTS + Vaasan Ekonomit sekä kaksi teekkareiden Tutti-joukkuetta.

Voiton nappasi VTS + Vaasan Ekonomit. Hyvä me! 

 

 

 

 

Koulutus 13.2.2018: Mainetta ja mammonaa

 

Mainetta ja mammonaa – Mikä on arvokasta sinulle ja työnantajalle? -tilaisuus järjestettiin osana Nuoret  Ekonomit kiertuetta Vaasassa 13.2.2018.

Viestinnän ja talouden ammattilainen Unna Lehtipuu ja Marjut Hallavo Suomen Ekonomeista pitivät luentojensa lisäksi myös teemoihinsa liittyviä pikaisia ryhmätehtäviä purtavaksi. Täyteen buukattu tilaisuus oli vuorovaikutteinen ja innostava.

 

 

 

Kuvassa (vasen ylhäältä) Kari Leppilahti, Nina Selin, Aimo Syri, Esa Virtanen (vasen alhaalta) Katja Töyli, Minnie Kontkanen, Piia Mäkelä, Jarmo Juntunen

Hallituksen strategiapäivä 13.1.2018

 

Hallitus starttasi vuoden 2018 käyntiin strategiapäivän merkeissä.

Mielenkiintoisia juttuja tulossa tulevalle vuodelle. Pysykäähän kuulolla!