Jäsenyys

 

Suomen Ekonomit - Finlands Ekonomer (entinen Suomen Ekonomiliitto SEFE) on jäsentensä palvelu-, vaikuttaja- ja etujärjestö. Ekonomijäsenet kuuluvat Suomen Ekonomeihin ekonomiyhdistysten kautta, eli liittymällä Vaasan Ekonomeihin liityt samalla Suomen Ekonomeihin. Jäsen voi kuulua samanaikaisesti myös useampaan paikalliseen ekonomiyhdistykseen, jolloin hänellä on oikeus osallistua kunkin ekonomiyhdistyksen omiin tapahtumiin. Kauppatieteiden opiskelijat kuuluvat Suomen Ekonomeihin omien kylteriyhteisöjensä kautta.


Järjestämme paikallisesti vuosittain mm. seminaareja, ajankohtaiskoulutuksia, yritysvierailuja ja erilaisia juhlia sekä muuta virkistystoimintaa. Suomen Ekonomit ajaa ja valvoo ekonomien etuja, tarjoaa laki- ja palkkaneuvontaa sekä järjestää erilaisia tapahtumia, mm. työmarkkinainfoja ja ammatillisia iltaseminaareja myös Vaasassa.

Edellytykset jäseneksi liittymiselle löydät Suomen Ekonomien verkkosivuilta.

 

Jäsenenä pääset mukaan Vaasan Ekonomien toimintaan sekä saat kaikki Suomen Ekonomien palvelut ja edut käyttöösi. Jäseneksi voit liittyä suoritettuasi:

  • Kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suomalaisesta yliopistosta tai Hanken –kauppakorkeakoulusta

  • Suomalaisen kauppatieteellisen yliopistollisen jatkotutkinnon

  • Kauppatieteellisen yliopistotutkinnon pohjoismaisesta yliopistosta

  • Kauppatieteellisen yliopistotutkinnon pohjoismaiden ulkopuolelta (yleisimmin Euroopassa Bachelor tai Master of Science in Economics). Jäsenkelpoisuuden edellytyksenä pääsääntöisesti vähintään kolme vuotta (180 ETCS) kestänyt yliopistollinen koulutus, tapauskohtainen käsittely.

  • Suomalaisen laajan MBA -ohjelman yliopistoyhteisössä, jos sinulla on vähintään alempi yliopistollinen perustutkinto, tapauskohtainen käsittely

Jäsenmaksu vuonna 2018 on 333 euroa:

  • Vaasan Ekonomit  22 €

  • Suomen Ekonomit 224 €

  • IAET-kassa 87 €.

Jäsenmaksusta saa alennusta mm. työttömyyden ja vanheimpainvapaan ajalta tai kun liityt jäseneksi kuuden kuukauden sisällä valmistumisestasi.

Voit täyttää liittymislomakkeen vaikka heti. Tervetuloa mukaan!