Alennushinta Patjan alta pörssiin -tilaisuuteen

16.9.2019

Vaasan Ekonomit tarjoaa alennushinnan, 49€ (norm.69€), Osakesäästäjien keskusliiton koulutukseen torstaina 3.10. klo 17:00-20:00.

Kiinnostaisiko sinua vaurastuminen, mutta et tiedä miten päästään alkuun? Tai oletko kenties jo aloittanut säästämisen, mutta haluat saada sijoittamisen perusasiat kuntoon? Tässä on kurssi juuri sinulle!

Tämä kurssi on suunniteltu juuri aloittelijoille! Luvassa on innostava ja hyvinkin käytännönläheinen tuokio sijoittamisen parissa, jossa ei vaadita ennakko-osaamista. Koulutus tarjoaa kuitenkin hyödyllistä tietoa myös kokeneellekin sijoittajalle. Kurssin jälkeen et enää halua makuuttaa rahojasi patjan alla, vaan olet valmis matkaamaan kohti pörssiä!

Koulutuksessa saat mukaasi laadukkaat esitysmateriaalit, joissa on monia työkaluja vaurastumiseen sekä käytännön harjoitustehtäviä.  Kurssimaksu on verovähennyskelpoinen pääomatuloista.

Kurssilla päästään oppimaan myös mm:

– Asumisen merkittävä rooli vaurastumisessa

– Riskin hyödyntäminen tuottoja hakiessa. Miten riski toimii käytännössä?

– Oma pääoma vai korkoa korolle? Kummalla on suurempi merkitys vaurastumisessa?

Kouluttajana toimii Osakesäästäjien koulutusvastaava Svenne Holmström. Svenne on sijoittamisen rautainen ammattilainen, joka osaa innostaa ja opettaa vaikeistakin asioista hyvin käytännönläheisesti.

Hinta on 49 €.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.9.2019.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://tapahtumat.ekonomit.fi/event/mlaYN